HTML

Poldyka Blogja

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Idus után..

2010.03.16. 23:24 poldy

 Ja,  igen! Az Úr 2010. esztendejét írjuk. Semmi különös. Tegnap meg volt a legnagyobb Nemzeti ünnepünk... Meg volt! Na, és? Na és! Állami ünneplés a Pilvaxnál  szászlófelvonással, kicsi füttyel.... Kis Tér, kis tömeg, DE csendes és lelkes! Lelkeske... Jobbról, a Várban? Már nem is tudom.... De, Nagy Vezír, Nagy tömeggel, és óriási buzgalommal. Balról, Nem hátrálunk! Jobbról, Ez a haarc lesz a végső! ,,, Rendszert váltunk! ,,, Helytartótanács meg csomagoljon, de izibe!!! Tulipánosok meg  Bokrosan, szépen, de Egyedűl..., és csak mi...., csak a Miénk! Demszky, az utolsót... Nagy fütty, nagy útálattal szélről, de Jobbról! Vagy, máshonnan is? Vonák, vontak, 20 évet adnak, ki megérdemli, annak! Adnak!? Na, ja! Ha-ha... Mert van még jobb, közép felől is! De nagyon! Este TV bejátszások, elemzések,,, ellenzések! 

Ma, csend volt! Vagy csak, mert vihar készül? Ugyan! Csak választás... De, még milyen, és mekkora! Van még időnk, de nem sokk!

Snupyt ma elvittük Blendához. Kicsit meghümmögte, megpiszkálta és rendben is van... Kicsit levedzik még a varrat helye, hadd nyalogassa sebeit! Izuséknál Pannizás, Tescóban motoros permetező, oszt haza. 

Itthon, keverék keverése 1/25-re,,, szerelés, indítás, és próba. Na, jó, majd folytatom holnap, amúgy is rohadt nagy a szél. 

Tuják ültetése, bokrok áttelepítése, talicskázás, elpakolás. Tüzifa vékával be. Begyújtás, vacsora TV, Blogolás. Jóccakát!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://poldy.blog.hu/api/trackback/id/tr751845807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása